Veelgestelde vragen

Uw kleding wordt bij ontvangst gelabeld met een nummer. U krijgt een ontvangstbewijs mee waarop hetzelfde nummer staat. In de fabriek wordt de kleding gecontroleerd op vlekken en soort reiniging. Waarna de kleding wordt gereinigd in een speciaal hiervoor ontworpen machine, welke niet met water maar met een speciale milieuvriendelijke vloeistof reinigt. Als laatste wordt de kleding opgestoomd en met de hand gestreken. Op een hangertje en in plastic folie wordt de kleding weer naar de winkel gebracht, waar u uw kleding op kan halen met het ontvangstbewijs.

Bij Krom worden veel verschillende artikelen gereinigd. Wilt u iets laten reinigen wat niet op de prijslijst staat, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan binnen 48 uur of wij het kunnen reinigen en wat de prijs zal zijn.

Lever de kleding het liefst onbehandeld bij ons in, dan kunnen wij het beste resultaat afleveren. Als u zelf al aan de slag bent geweest met middeltjes, wordt het voor ons moeilijker.

Levert u de items in bij het servicepunt in Gorredijk dan wordt het gelijk naar de wasserij gebracht en kunt u het na 5 werkdagen weer op komen halen.

Let wel op dat stoomgoed met vlekken, trouwjurken, dekbedden en gordijnen langer bij ons kunnen zijn voor een optimaal resultaat.

U kunt per oktober 2017 uw stoomgoed alleen nog inleveren bij het servicepunt in Gorredijk (Badweg 46 Gorredijk). Wij zijn gestopt met andere servicepunten.

Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in en wij geven u binnen 48 uur een antwoord.